Voel je beter met botox

Aan de ene kan wordt gezegd dat je jezelf moet zijn en dat je niets van je omgeving moet aantrekken en dat klopt natuurlijk ook helemaal. Aan de andere kant vinden mensen het echter belangrijk om status te hebben bij andere mensen uit hun omgeving. De inhoud van deze status kan alleen per persoon verschillen, maar is wel bij bijna iedereen aanwezig. Wat je wilt zijn wordt vaak door het maatschappelijke beeld van jouw omgeving bepaald. Iemand wil er graag zo uit zien zoals er op dat moment van hem of haar wordt verwacht.

Een van de meest voorkomende aspecten die vandaag in het maatschappelijk beeld terugkomen is dat mensen er goed uit moeten zien. Als gevolg van deze gedachte hebben mensen die niet aan dat beeld voldoen minder kans op bepaalde functies die je in je carrière kan krijgen. Verder wordt er wanneer er geen verschil is tussen twee sollicitanten vaak gekozen voor degene die het beste aansluit bij wat de beoordelaar mooi vindt. Zo komt het dat jonge en aantrekkelijke mensen meer kansen hebben dan mensen die minder mooi en aantrekkelijk gevonden worden. Deze mensen hebben daardoor meer mogelijkheden in hun carrière.

Het is voor mensen daarom erg belangrijk om er goed uit te zien, want dan maak je meer kans op bepaalde functies. Dit is dan ook de reden waarom mannen en vrouwen er goed uit willen zien en is ook de reden waarom mannen en vrouwen een plastische chirurgische behandeling gedaan hebben of nog willen doen.

Zo komt het dat sommige vrouwen het erg belangrijk vinden om er jong en aantrekkelijk uit te zien. Daarom doen veel vrouwen een botox behandeling. Een botox behandeling zorgt ervoor dat de rimpels van iemands huid wegtrekken waardoor iemands huid gladder wordt. Verder wordt botox gebruikt voor andere doeleinden zoals botox tegen hoofdpijn.