Plastische chirurgie is van deze tijd

Aan de ene kant zeggen mensen dat je jezelf moet zijn en dat is natuurlijk ook zo. Aan de anderen kant proberen de meeste mensen toch zo positief mogelijk over te komen zodat anderen hem of haar zien zoals hij of zij graag gezien wil worden. Zo schikken veel mensen zich naar bepaalde maatschappelijk gedragen eigenschappen.

Een van die maatschappelijk gedragen eigenschappen is dat je er goed uit moet zien. Daarin is het goed dat je eruitziet zoals er op dat moment van jou wordt verwacht. Van vrouwen wordt op dit moment verwacht dat ze er jong en goed uit ziet. Dit beeld is niet altijd zo geweest, want het perfecte beeld van een vrouw is door de jaren heen nogal veranderd en zal de komende jaren nog meer veranderen.

Er goed uit zien is dus erg belangrijk omdat je dan meer kans hebt om het krijgen van bepaalde posities. Jonge vrouwen hebben zo bijvoorbeeld meer kans om nieuwslezeres te worden, maar ook op andere posities maken jonge mensen meer kans. Mensen zeggen dat het uiterlijk er niet zoveel toe doen, maar in de praktijk kijken de meeste mensen wel naar het uiterlijk van iemand waardoor het vandaag de dag als vrouw erg belangrijk is om er jong en aantrekkelijk uit te zien.

Dit is dan ook de reden waarom veel vrouwen er veel aan doen om er jong en aantrekkelijk uit te blijven zien. Zo komt het dat er steeds meer jonge vrouwen aan plastische chirurgie doen om er zo jonger uit te zien. Het aantal vrouwen dat aan plastische chirurgie is veel meer dan het aantal mannen en beide groepen groeien ongeveer even hard.

Ooglidcorrecties, borstvergrotingen en schaamlipcorrecties zijn de populairste behandelingen onder vrouwen. Deze behandelingen kunnen voor een steeds lagere prijs worden aangeboden, waardoor de bovenooglidcorrectie prijs steeds minder wordt waardoor je steeds beter een borstvergroting kan laten uitvoeren bij de beste kliniek voor borstvergroting.