Waarom een Deutz motor zo deugdelijk is

Een specialist voor het kopen van een Deutz motor

Zoekt u een Deutz motor? Dan is het aan te raden om een kijkje te nemen bij de specialist die deze motoren op voorraad heeft. Het is belangrijk dat u weet dat u samenwerkt met een partner die verstand van zaken heeft. Het is slim om ook advies te vragen. Zij kunnen u op die manier adviseren over de mogelijkheden van een Deutz motor.

Deutz motor: het hart van vele aggregaten

In een aggregaat zit altijd een verbrandingsmotor. Een Deutz motor staat al jarenlang bekend als voorbeeld van kwalitatief uitstekende dieselmotor die kan functioneren als hart van het aggregaat. Belangrijk is dat deze constant vermogen kan blijven leveren. Als backup voor situaties waar geen stroom aanwezig is (standaard of door het uitvallen hiervan) is dit cruciaal. Denk bijvoorbeeld aan een evenement op een weiland of aan de matrixborden boven de snelweg. Op hun locatie zijn over het algemeen geen stroompunten te vinden. Daar zijn aggregaten een goede oplossing. Plekken waar het stroomnetwerk niet mag uitvallen zijn ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, fabrieken en de bouw. Draait er een aggregaat met een Deutz motor als solide hart, dan zullen de werknemers hier gewoon kunnen doorwerken op het moment dat de reguliere stroom uitvalt en het aggregaat in werking treedt.

Ook andere toepassingen voor de Deutz motor

Ruim honderdvijftig jaar geleden ontstond de Duitse motorfabrikant Deutz. In den beginne hebben zij de eerste scheepsmotoren ter wereld gebouwd. Tot op de dag van vandaag zijn er vele toepassingen voor de Deutz motor. Je kunt hierbij denken aan agrarische voertuigen en machines. Ook industriële machines vertrouwen op de kracht en de stabiliteit van een Deutz motor.

Tweedehands motor van Deutz?

Bij een Deutz motor maakt het niet veel uit of deze nieuw of tweedehands is. Deze zijn gebouwd om bijzonder lang mee te kunnen gaan. Dit maakt dat de keuze voor tweedehands een prima optie is. De specialisten beschikken dikwijls over Deutz motoren in verschillende types met allemaal een ander vermogen. Van 12 kW tot 490 kW. Als u in zee gaat met een van deze specialisten dan weet u zeker dat er vrijwel altijd een optie voor u bij zit. Vraag hierbij wel na of de partij naar keuze de Deutz motor ook op locatie kan afleveren.