Rolluik herstellen met spoed in heel Belgie

Bent u opzoek naar een vakkundige technieker die met spoed een rolluik kan herstellen in België? Dan bent u bij ROMASS aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 20 jaar de herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en types rolluiken, garagerolluiken en elektrische rolluiken. We beschikken over een uitgebreid netwerk van servicetechniekers die gepositioneerd zijn in heel België. Hierdoor is er altijd een technieker bij u in de buurt om uw rolluik te herstellen.

Rolluik herstellen

Een defect rolluik is altijd erg vervelend. De techniekers van ROMASS staan voor u klaar om om uw rolluik te herstellen. Tijdens een herstelling wordt er eerst achterhaald wat de oorzaak is. Veel voorkomende problemen met een rolluik zijn: Lamellen uit de rails, handzender werkt niet, motor kapot of gaat niet meer open of dicht. Deze problemen worden vaak veroorzaakt door slijtage, ongelukken of doordat een rolluik verkeerd is afgesteld. Wanneer de technieker achterhaald heeft wat de oorzaak is gaat hij aan de slag om dit te herstellen. Indien onderdelen kapot zijn of zo erg versleten dat ze niet meer kunnen worden gebruikt, worden ze vervangen. Alle techniekers van ROMASS beschikken over een servicebus met een ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken rolluiken. De meeste onderdelen kunnen direct op locatie vervangen worden. Wanneer uw rolluik hersteld is ontvangt u een rapportage waarin beschreven staat welke onderdelen er zijn gebruikt. Daarnaast wordt er uitgelegd wat u in de toekomst kan doen om problemen te voorkomen.

Wat zijn de voordelen van ROMASS?

Wanneer u ROMASS inschakelt voor het herstellen van uw rolluik profiteert u van een aantal voordelen.

  • Uitgebreid netwerk van servicetechniekers waardoor we altijd snel op locatie zijn.
  • Ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken rolluiken
  • VCA gecertificeerde techniekers

Hoe kunt u ROMASS inschakelen

Wilt u een van onze ervaren techniekers inschakelen om uw rolluik te herstellen? Via onze website kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen. Door de verschillende stappen in ons formulier in te vullen dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen contact op om een afspraak in te plannen. U ontvangt per mail een bevestiging van de afspraak en de bijbehorende afspraaknummer.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u een kijkje nemen op onze website of contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar op: 078/484996