Poort maken? Laat de klus uitvoeren door een vakman

Wilt u een poort maken en bent u daarvoor nog opzoek naar een vakman? Dan bent u opzoek naar de techniekers van ROMASS. Onze techniekers hebben jaren lange ervaring in het herstellen en onderhouden van alle merken en types poorten. Of het nu gaat om het maken van een kantelpoort, rolpoort, sectionaalpoort of een garagepoort. Voor onze ervaren techniekers is dit geen probleem. Ze worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen poorten.

Poort maken

Er kunnen verschillende oorzaken zijn van een defecte poort. Een poort kan verkeerd zijn afgesteld, onderdelen die zijn versleten of een storing in de elektrische aandrijvingen. Om ervoor te zorgen dat een poort na een herstelling weer optimaal kan functioneren is het van belang dat er eerst onderzocht wordt wat de oorzaak is van het probleem. Tijdens het maken van een poort gaan onze techniekers daarom ook altijd eerst onderzoeken waar het probleem door wordt veroorzaakt. Zodra dit duidelijk is, gaan ze aan de slag om het op te lossen.

De onderdelen die zijn versleten worden gedemonteerd en vervangen. Al onze techniekers beschikken over een servicebus met een voorraad van onderdelen van alle merken poorten. Dankzij onze ruime voorraad kunnen 95% van de problemen met een poort direct op locatie opgelost worden. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, wordt deze direct besteld. Zodra we het onderdeel binnen hebben, komt er een technieker langs om het missende onderdeel te monteren.

Veel voorkomende poort herstellingen

Door frequent gebruik en slecht onderhoud kunnen de onderdelen van een poort gaan slijten. Slijtage van de onderdelen kan er weer voor zorgen dat een poort niet goed meer kan functioneren en vervelende problemen ontstaan. De veel voorkomende problemen met een defecte poort welke herstelt dienen te worden zijn:

  • Motor kapt
  • Kabel kapot
  • Looprol uit de geleider
  • Tandriem kapot
  • Veer gebroken
  • Handzender werkt niet meer
  • Veer is gebroken

Een technieker nodig voor uw storing?

ROMASS is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor het aanmelden van een storing. Wanneer u een defect heeft aan een garagepoort, kantelpoort of sectionaalpoort kunt u hiervoor online een herstelling aanmelden. Door de verschillende stappen in ons online formulier in te vullen dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Zodra wij de online aanvraag hebben ontvangen nemen wij contact op om een afspraak in te plannen voor de herstelling. Van de gemaakte afspraak ontvangt u per mail een bevestiging met de bijbehorende afspraaknummer. Een van onze ervaren techniekers komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe om uw poort te maken.

Meer informatie over onze diensten kunt u terug vinden op onze website. Wilt u liever telefonisch een een herstelling aanmelden? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op: 078/484996.