Professioneel onderhoud aan poorten

Onderhoud aan poorten snel en professioneel bij ROMASS Business

Het is altijd vervelend wanneer uw poorten stil komen te staan door een storing. Dit kan vervelende gevolgen hebben voor uw bedrijfsproces. Om de kans op storingen te verkleinen adviseren onze experts om de poorten jaarlijks te laten onderhouden door een professioneel bedrijfs. ROMASS Business is al jaren de onderhoudsspecialist van alle merken en typen poorten en laad-en lossystemen in heel België.

Onderhoud poorten

De professionele techniekers van ROMASS Business zorgen tijdens een onderhoudsbeurt ervoor dat uw poorten worden gecontroleerd en indien nodig worden er onderdelen vervangen zodat de poort weer optimaal werkt. Volgens de Europese en Arbowetgeving is het wettelijk verplicht om je poorten jaarlijks te laten onderhouden en keuren door een erkende onderhoudsfirma. De Europese wetgeving heeft de NEN-norm ingesteld waaraan een poort moet voldoen. Tijdens een onderhoudsbeurt en een keuring wordt de poort gecontroleerd op basis van een checklist. Daarnaast controleren onze techniekers alle onderdelen van de bedrijfspoort, maar controleren ook de complete werking van de poorten en controleren alle afstellingen. Dit alles wordt uitgevoerd de de professionele techniekers van ROMASS Business, die volgens de wettelijke richtlijnen te werk gaan.

Welke oplossingen kan ROMASS Business bieden?

U kunt bij ROMASS Business een serviceovereenkomst afsluiten. Met de serviceovereenkomst ontvangt u niet alleen onderhoud, maar ontvangt u ook keuringen die door onze professionele techniekers wordt uitgevoerd. Daarnaast heeft u ook 24/7 toegang tot onze storingsdienst en zijn onze professionele techniekers binnen twee uur ter plaatse in geval van storingen. Wij bieden verschillende serviceovereenkomsten aan zodat u kunt kiezen welk pakket het beste aansluit bij de wensen en eisen van uw firma

Onderhoud afspreken

Wilt u een onderhoudsbeurt laten uitvoeren door ROMASS Business? Via onze website kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om de definitieve afspraak in te plannen voor een onderhoudsbeurt. Wilt u liever telefonisch een onderhoudsbeurt afspreken? Geen probleem. U kunt ons bereiken op 06-8080702. Onze specialisten staan klaar om u verder te adviseren en te helpen.

Waarom ROMASS Business?

ROMASS Business is al jaren de onderhoudsspecialist voor alle types en merken poorten. Onze techniekers hebben jaren lange ervaring in het onderhouden en herstellen van poorten en worden jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelen en technieken. Tevens zijn wij dankzij ons uitgebreide netwerk van techniekers werkzaam in heel België. Of u nu onderhoud wilt in Antwerpen, Brugge, Brussel, Brasschaat of Heist op den Berg. Voor ROMASS Business is dit geen probleem.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op.