Een uitzendbureau is meer dan een makelaar in arbeid

Voor wie het lastig is om zelf aan het werk te komen kan een uitzendbureau een uitkomst zijn. Intercedenten helpen graag met het blootleggen van problemen en valkuilen en adviseren graag hoe je je beter kan presenteren bij een sollicitatiegesprek of hoe anders je je kansen kan verbeteren. Maar de meeste mensen die kiezen voor een uitzendbureau doen dit om heel andere redenen. Het zijn over het algemeen mensen die bewust kiezen voor een flexibele manier van werken. Lang niet iedereen wil zich vastleggen in een vast dienstverband of zien op tegen het langdurig werken in eenzelfde omgeving. Sommige mensen hebben meer uitdaging nodig. Gelukkig is veel mogelijk.

Een uitzendbureau is voor werknemers en werkgevers

Wanneer je je wensen kenbaar maakt bij het uitzendbureau zal deze voor jou op zoek gaan naar een passende vacature. Sta je wat langer ingeschreven dan werkt het vaak precies andersom. Er komt een vacature binnen en de intercedent zoekt de meest geschikte kandidaten om aan te bieden aan de opdrachtgever. Dat betekent dat je er altijd alles aan moet doen om zo interessant mogelijk te blijven. Er is geen ruimte om in te dutten. Alleen inschrijven is niet voldoende. Er wordt van je verwacht dat je zelf ook proactief aan de gang gaat. Niet meer dan logisch eigenlijk.

Informeer naar de mogelijkheden

Uitzendbureau Deventer heeft al ontelbaar vele mensen geholpen. Werkgevers die passend personeel zoeken en mensen die op zoek zijn naar passend werk. Hierdoor is er een enorme ervaring en kennis ontstaan van zowel de regionale arbeidsmarkt als het matchen an sich. Uitzendbureau Deventer wil graag kennis met je maken. Maak gerust een afspraak of vraag om een vrijblijvend gesprek. Het helpt sowieso altijd wanneer je bij je komst je CV meeneemt. Dat praat een stuk makkelijker. Dus zoek je leuk en passend werk? Steek je licht op bij Uitzendbureau Deventer!

uitzendbureau Deventer