Doen wat je leuk vindt? Het kan met een loopbaancoach.

Niet iedereen weet precies hoe een loopbaan moet verlopen. Er kunnen dingen in het leven voorvallen die een kink in de kabel geven. Soms is er de noodzaak om (tijdelijk) te stoppen met werken. Dat kan om sociale redenen zijn maar ook om fysieke. Iedereen die een WAO- of WIA-uitkering heeft weet hoe invaliderend het niet kunnen werken is. Nog moeilijker wordt het wanneer je weer die arbeidsmarkt op moet. Een gat in je curriculum Vitae is funest voor je kansen op een baan. En wanneer je werk doet waar je niet blij van wordt is het een opgave om erachter te komen wat je dan wel precies wilt. Gelukkig is er loopbaancoach voor dit soort situaties.

Wie ben je, wat kan je en wat wil je?

Op zoek gaan naar je wensen en mogelijkheden, je beperkingen, angsten en valse overtuigingen lukt je nooit alleen. Daar is een spiegel voor nodig. Die spiegel wordt je voorgehouden door een loopbaancoach. Iemand die durft te confronteren. Zonder pijn geen groei zou je kunnen zeggen. Loopbaancoaching is daarmee niet altijd zachtaardig maar wel altijd met respect voor het individu. Er kan een fikse leercurve gemaakt worden als je het lef hebt naar jezelf te kijken en je diepste wensen en gevoelens te accepteren. Alleen op die manier ga je ervaren wie jij bent, wat voor een werk bij jou past en ook hoe je dat gaat verwerven. Wat heb je nodig om je doel te bereiken? Pak je het goed aan? Allemaal zaken waar een loopbaancoach ook oog voor heeft.

Op zoek naar je passie met Kompaszie

Denk je nu; dat lijkt me wel iets. Neem dan eens vrijblijvend contact op met Kompaszie. Heb je nog vragen dan kunnen die beantwoord worden. Kompaszie is zeer mensgericht en altijd op zoek naar jouw sterke kanten maar ook naar je wezenlijke vragen. Ze hebben ruime ervaring in het begeleiden van mensen met een keur aan loopbaanvragen. Niets is gek en alles is een uitdaging. Ga die uitdaging aan en wordt blijer!

loopbaancoach