Garagedeur slot vervangen

Om een garage goed te beveiligen adviseren onze experts om een garagedeur slot te nemen. Een garagedeur slot zorgt ervoor dat een garage over uw woonhuis wordt beveiligd tegen inbrekers. Wanneer een slot kapot is, kan een garage of woonhuis niet worden beveiligd waardoor de kans op een inbraak wordt vergroot. Om zo min mogelijk overlast te hebben van een kapot slot, is ROMASS 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Garagedeur slot vervangen

Onze monteurs staan voor u klaar om een garagedeur slot te vervangen in heel Nederland. Ze beschikken over een servicebus waar een ruime voorraad van reserve onderdelen aanwezig is van alle merken deuren. Zo beschikken ze ook over een voorraad van sloten. De monteur gaat allereerst op locatie bekijken waar de garagedeur slot kapot is. Indien het slot gerepareerd kan worden gaat onze monteur dit doen. Wanneer het slot niet meer gerepareerd kan worden, plaatst een van onze vakkundige monteurs een nieuw slot. Uw woning of garage is na de komst van de monteur weer goed beveiligd.

Naast het vervangen van een garagedeur slot kunnen onze monteurs ook problemen met veren of loopwillen oplossen. Onze monteurs zijn vakkundig opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen deuren. Dankzij de professionele kennis van onze monteurs worden de meeste problemen direct op locatie opgelost. U ondervindt zo min mogelijk hinder van een defect slot of garagedeur.

Monteur inschakelen

Een garagedeur slot vervangen door een van de ervaren monteurs van ROMASS? Geen probleem. Via onze website kan je snel en eenvoudig een aanvraag indienen. Op onze website vindt u een aanmeldingsformulier die u kunt invullen. Door de verschillende stappen in het formulier te volgen, dient u snel een aanvraag in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Een van onze ervaren monteurs komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe om de reparatie uit te voeren.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Onze specialisten zijn bereikbaar op: 085-7822730.