Defecte afstandsbediening garagedeur vervangen

Een elektrische garagedeur die met een afstandsbediening open en dicht gaat is erg handig. Wanneer de afstandsbediening niet meer werkt is dit erg vervelend. Een garagedeur kan je van buitenaf niet meer openen of sluiten waardoor je altijd de deur via binnenuit moet openen en sluiten. De monteurs van ROMASS Business zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om een afstandsbediening te vervangen.

Afstandsbediening garagedeur vervangen

ROMASS is al meer dan 20 jaar de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types garagedeuren, rolluiken en toegangshekken. We hebben ons sinds de oprichting gespecialiseerd in het vervangen van afstandsbedieningen en repareren van gebroken veren of kapotte panelen. Onze monteurs zijn vakkundig opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen garagedeuren. Dankzij de uitgebreide kennis van onze monteurs kunnen ze alle types en merken garagedeuren repareren. Daarnaast beschikken ze over een ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken. Zo leveren we afstandsbedieningen van onder andere Marantec, Somfy, Sommer en Nice. We hebben afstandsbedieningen voor sectionaaldeuren, roldeuren, kanteldeuren en industriedeuren. Naast de originele handzenders van de merken bieden we ook origineel universele handzenders aan die ingesteld kunnen worden op alle types en merken garagedeuren. Onze universele handzenders kunnen dit omdat ze in staat zijn om de bestaande handzender op een frequentie van 433MHz te kopiëren.

Afspraak maken

Wil je een defecte afstandsbediening voor een garagedeur vervangen? Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres. Op onze website kan je snel en eenvoudig een aanvraag indienen om een monteur in te schakelen. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen, dien je snel en eenvoudig een aanvraag in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Een van onze ervaren monteurs komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe om een afstandsbediening te vervangen.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op.