Echte gitaarles krijg je alleen met echt contact

Wil je graag gitaarles? Of wil je beter worden in je spel? Ben je op zoek naar de mogelijkheden hiertoe? Dan wil ik je iets vertellen. Vijf jaar geleden had ik de wens om gitaar te leren spelen. Een gitaar had ik al en ik ging op internet op zoek naar informatie. Voor ik het wist zat ik tutorials op YouTube te bekijken en probeerde mezelf via online lessen gitaar te leren spelen. Lekker makkelijk, dacht ik. Ik hoef het huis niet uit en het is gratis. Maar na een tijdje merkte ik dat ik het niet zo leuk meer vond, ik maakte niet echt vorderingen en ik miste een stok achter de deur. Dat was het begin van het einde van mijn gitaarspel. De gitaar verdween in zijn hoes en ik keek er een tijd niet meer naar om.

Gitaarles een goed begin is het halve werk

Toen ik in contact kwam met een gevorderde gitarist, sprak ik over mijn ervaring. Het eerste wat mij aanbevolen werd was om op echte les te gaan en wel om een aantal redenen. Bij echte gitaarles kun je gecorrigeerd worden waar nodig. Denk bijvoorbeeld aan vingerzetting, houding maar ook aanslag en bijvoorbeeld ritme. Met een echte leraar wordt ook samenspel mogelijk en je krijgt op alles feedback. Je weet in korte tijd meer dan je in je hele leven zou kunnen leren via online-lessen. Daarbij word je ook uit je comfortzone gehaald, je krijgt ervaring in verschillende stijlen en mogelijk ontwikkel je een voorkeur voor een specifieke gitaar.

Leer goed gitaarspelen

Wil je echt goed leren gitaarspelen? Wil je gemotiveerd en gecorrigeerd worden, of wil je beter worden in een bepaalde richting? Neem eens vrijblijvend contact op met gitaarles Breda. Daar kun je veel leren en is les altijd leuk. Alleen of met anderen. Zorg voor een goede basis en houd het leren leuk!

gitaarles