Tweedehands Kia Picanto

Veel mensen willen graag in een mooie auto rijden, maar een nieuwe auto is nogal een aanschaf. Daarnaast vinden sommige mensen een nieuwe auto ook weggegooid geld. Immers op het moment dat je de garage uitrijdt is je auto al enkele duizenden euro’s minder waard. Daarom is een tweedehands auto kopen een goed alternatief. Maar dan natuurlijk wel een goede auto.

Stel je voor je wilt een tweedehands Kia Picanto kopen. Het is dan zaak om op zoek te gaan naar een geschikte occasion, liefst niet met al te veel kilometers op de teller. Een auto die nog lang meegaat en die er nog prima uitziet. Vaak kom je dan terecht bij een ex-leaseauto. Deze auto’s worden enkele jaren gebruikt door een bedrijf en volgend op het leasecontract worden er dan nieuwe auto’s geleverd door de leasemaatschappij. De gebruikte auto’s komen beschikbaar voor de tweedehands markt en dat biedt jou de mogelijkheid om voordelig een goede tweedehands auto aan te schaffen, in het geval van het voorbeeld dan een tweedehands Kia Picanto.

De markt in België en Duitsland biedt hierin ook mogelijkheden voor Nederlandse automobilisten. De leasetermijnen zijn daar vaak korter, omdat men in sommige bedrijfstakken na een jaar al weer overstappen op een nieuwe auto. Daarnaast zijn de prijzen van auto’s in Duitsland en België aantrekkelijker doordat je daar geen BPM betaalt. Als je een auto naar Nederland haalt, betaal je wel BPM maar deze is dan lager omdat deze dan van toepassing is op de prijs van de tweedehands auto. Een mooi bijkomend voordeel.

Wat ook een voordeel kan zijn is online je tweedehands auto kopen. Online auto kopen? Ja hoor, dat kan tegenwoordig ook. Je zoekt online de Kia Picanto op die naar jouw wens is en je laat deze bij je thuis afleveren. Je kunt de auto uittesten en beoordelen en als de auto je bevalt dan laat je de koop doorgaan en heb je op een gemakkelijke manier een auto gekocht. En bevalt de auto je niet dan stuur je hem gewoon retour en wordt je geld ook weer retour gestort. Kan het nog gemakkelijker?