Snelle poort service gezocht ?| Schakel dan ROMASS in

Tegenwoordig zijn garages meer dan alleen een ruimte waarbij spullen worden opgeslagen zoals fietsen, auto’s en gereedschappen. Bij veel huizen wordt een garage gebruikt als toegangsweg naar een woonhuis. Omdat een garagepoort steeds vaker wordt gebruikt, is het belangrijk dat deze goed blijft functioneren. Om een automatische poort storingsvrij te houden, is het belangrijk dat de poort regelmatig wordt nagekeken en onderhouden. Net zoals bij auto’s voer je preventief onderhoud om te voorkomen dat er grote en dure herstellingen uitgevoerd moeten worden. Om dit te voorkomen kun je een poorten service inschakelen. Maar welke poorten service is het beste? Lees hieronder waar je op moet letten bij het kiezen.

Zoek voor een betrouwbare poort service firma

Als je in het bezit bent van een handbediende of automatische garagepoort is het belangrijk dat je een betrouwbare poorten service vindt, die u kan helpen wanneer er onverhoopt een probleem met de poort optreedt of voor het jaarlijks onderhoud. Een goed en betrouwbare firma beschikt over de volgende eigenschappen. Kijk eerst op de websites van verschillende firma’s, daar kun je veel informatie vinden. Let daarbij op de volgende zaken.

  • Is het bedrijf goed (telefonisch) bereikbaar? Controleer van tevoren of het bedrijf goed bereikbaar is en hoe snel je een afspraak kunt maken. Die storing is vervelend en je wilt zo spoedig mogelijk geholpen worden.
  • Heeft het bedrijf voldoende ervaring? Probeer te achterhalen of het bedrijf werkt met ervaren techniekers. Zij hebben immers veel defecte schuif- en draaipoorten gezien en gerepareerd. Zij zullen je dan ook snel verder kunnen helpen.
  • Kan het bedrijf het merk van jouw toegangspoort herstellen? Check of het merk van jouw poort hersteld kan worden door het reparatiebedrijf. Niet elk bedrijf heeft namelijk onderdelen voor en/of kennis over alle merken draai- en schuifpoorten.
  • Is het een klantvriendelijk bedrijf? Ga na of het bedrijf klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit kun je bijvoorbeeld zien aan zaken als No Cure No Pay en het aanwezig zijn van een klachtenprocedure op de website.

Wij zijn alvast opzoek gegaan naar een betrouwbare firma en zijn uitgekomen bij ROMASS. ROMASS is al ruim 20 jaar vakspecialist in het herstellen en onderhouden van alle merken en typen garagepoorten, sectionaalpoorten, kantelpoorten, toegangspoorten en elektrisch bedienbare rolluiken. De servicetechniekers zijn gevestigd in heel België, waardoor er altijd een specialist in de buurt is.

Wil je meer weten over de poorten service van ROMASS. Neem dan snel een kijkje op www.romass.be of neem contact op via 078/484996.