serviceovereenkomst overheaddeur voordelig afsluiten

Het is belangrijk om uw overheaddeur te laten onderhouden en keuren. Door dit te doen voorkomt u storingen aan uw overheaddeur die vaak gepaard gaan met hoge kosten. Het is dus niet alleen financieel aantrekkelijker voor u, maar uw bedrijfsprocessen blijven ook gewaarborgd. Bij ROMASS Business bent u aan het juiste adres om uw overheaddeur te laten onderhouden. Bij ROMASS Business kunt u een serviceovereenkomst afsluiten met daarin het onderhoud en de keuringen.

Serviceovereenkomst overheaddeur
Waarborg uw bedrijfsprocessen met een serviceovereenkomst door uw overheaddeur regelmatig professioneel te laten onderhouden. Daarnaast zijn wij al meer dan 20 jaar vakspecialist, werken wij volgens de wettelijke richtlijnen, hebben we jaarlijks duizenden onderhoudsbeurten en onderhouden we elk type en merk overheaddeur.
ROMASS Business biedt verschillende servicepakketten aan waarbij de geplande onderhoudsbezoeken worden altijd afgestemd op de behoeftes van uw bedrijf. U kiest het programma dat het beste bij uw bedrijf past en dit is afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit. ROMASS Business biedt voor elk type en merk overheaddeur een serviceovereenkomst aan.

Voordelen ROMASS Business
De monteurs van ROMASS Business worden regelmatig bijgeschoold en beschikken over de benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige servicebeurten gegarandeerd, zodat u er verzekerd van bent dat uw overheaddeur altijd in goede staat verkeerd. Daarnaast beschikken onze monteurs over verre weg de meeste gereedschappen en reserveonderdelen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Verder bent u ook als bedrijf wettelijk verplicht om uw overheaddeur minimaal één keer per jaar te laten onderhouden en keuren volgens de wettelijk richtlijnen.