Senioren dating: De eerste date

Je hebt een tijdje contact gehad met iemand en nu komt het eraan: de eerste date. Na al die tijd single als senior wordt het nu wel heel spannend en komt het dichtbij. Met dank aan een site speciaal voor senioren dating heb je jouw gelijkgestemde gevonden en moet je over bepaalde onderwerpen gaan nadenken. Waar moet je over nadenken?

De eerste afspraak voor senioren

Vroeger zou je indruk willen maken op je date door een avontuurlijke of spannende date uit te zoeken en te plannen. Nu is de date zelf al spannend genoeg. Als senior denk je veel meer na over dingen waarvan je dacht dat het je niet meer uitmaakte zoals vindt hij of zij jou wel leuk? Ja natuurlijk, anders was er nooit mee ingestemd om op date te gaan. In het echt zal het allemaal spannender zijn om met elkaar te praten dan via de chat maar door de juiste vragen te stellen en antwoorden te geven zal de klik alleen maar versterkt worden. Mocht je bang zijn dat het niet klikt en je krijgt het niet uit je hoofd probeer het dan bespreekbaar te maken. Spreek met elkaar af wat je doet als het toch niet klikt.

De locatie

Er zijn veel senioren die nog heel actief zijn maar het is toch een goed idee om op het eerste afspraakje niet te actief te gaan doen. Spreek af op een leuke plek waar je makkelijk met elkaar kan praten en waar ook nog wat andere mensen aanwezig zijn. Probeer een hoop herrie en drukte te vermijden. Het is belangrijk om je goed voor te bereiden. Kies leuke makkelijke kleding en verzorg jezelf goed. Mocht je nerveus zijn omdat een eerste afspraak al lang geleden is als senior bedenk dan eventueel allemaal wat gespreksonderwerpen. Dit kan bijdragen zodat je je rustiger voelt.

Zorg ervoor dat je je niet te druk maakt en dat je je op je gemak voelt. Dit is voor de ander ook fijn. Door van tevoren bepaalde dingen te bespreken en als je genoeg tijd neemt voor de voorbereiding kan een succesvolle eerste senioren date niet meer uitblijven.