Rolluik stuk?

Is uw rolluik stuk? Dat is erg vervelend, maar ROMASS lost het graag voor u op. Schakel dus direct een van de techniekers van ROMASS in voor een herstelling aan uw rolluik. ROMASS heeft al ruim 20 jaar ervaringen in het herstellen en onderhouden van rolluiken. Onze techniekers zijn professioneel opgeleid en worden elk halfjaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en typen rolluiken. Kennis is belangrijk, maar de veiligheid van zowel de klant als de technieker is natuurlijk het allerbelangrijkst. Om ervoor te zorgen dat zowel de klant als de technieker veilig zijn tijdens de herstellingen zijn alle techniekers van ROMASS VCA-gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid, Milieu Checklist Aannemers. Dit betekent dat al onze techniekers gevaarlijke situaties en handelingen kunnen herkennen en weten hoe deze voorkomen kunnen worden. Ze creëren een volledige veilige werkomgeving en zorgen ervoor dat het probleem zo snel en adequaat mogelijk verholpen wordt.

Rolluik stuk

Op het moment dat uw rolluik stuk is kunt u per direct contact opnemen met ROMASS om een van de techniekers in te schakelen. Onze techniekers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar om uw problemen met betrekking tot rolluiken op te lossen.

Door ons uitgebreid netwerk zijn er over heel Nederland techniekers van ROMASS gepositioneerd en hierdoor zijn de techniekers snel bij u op locatie. De techniekers beschikken over een servicebus met een ruime voorraad aan reserve onderdelen van een rolluik, waardoor 95% van de herstellingen direct ter plaatse worden opgelost.

Technieker inschakelen

Voor een herstelling aan uw rolluik kunt u bij ROMASS terecht. U kunt via onze website gemakkelijk en snel een afspraak indienen door de verschillende stappen in het formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen, hierover ontvangt u van ons een bevestiging via de mail met de bijbehorende afspraaknummer. Het is belangrijk dat u het afspraaknummer goed bewaart. Ten slotte komt een van de professionele techniekers van ROMASS op de afgesproken tijdstip en datum bij u op locatie om uw rolluik te herstellen

Naast het indienen van een afspraak via de website kunt u ook telefonisch een afspraak maken. Bel hiervoor naar het nummer: 078/484996.