Reparatie rolluik

Reparatie rolluik in heel Nederland. Doordat ROMASS een uitgebreid netwerk heeft aan monteurs kan ROMASS een reparatie aan je rolluik snel uitvoeren en zijn we altijd in de buurt.

De professionele monteurs van ROMASS lossen je storing binnen twee uur op. U kunt ons bellen of online een afspraak maken om onze monteurs in te schakelen. De monteurs zijn 24/7 beschikbaar en indien het nodig is vertrekken ze direct naar u toe.

De monteurs zijn al meer dan 20 jaar vakspecialist en repareren alle typen en merken rolluiken. U hoeft dus nooit bang te zijn dat uw type of merk rolluik niet gerepareerd kan worden. Daarnaast zijn de monteurs goed opgeleid en hebben ze de benodigde certificaten om een reparatie uit te kunnen voeren aan elk type en merk rolluik. Op de site kunt u ook zien hoe de monteurs te werk gaan met een kijkje achter de schermen.

Reparatie rolluik

Ongeacht het merk van uw rolluik, wie hem heeft geplaatst en hoe oud uw rolluik is, onze monteurs lossen het probleem voor uw op. Wanneer u belt repareren onze monteurs binnen twee uur uw rolluik en is uw probleem weer verholpen. Met de reparatieservice van ROMASS bent u gegarandeerd van een goed eindresultaat voorzien. Ook in de avond, in het weekend en zelfs op feestdagen. Daarnaast zijn onze monteurs meer dan 20 jaar vakspecialist en worden ze elk half jaar opnieuw geschoold, zodat ze over de kennis beschikken van de nieuwe rolluiken en technieken.

In welke plaatsen in Nederland voert ROMASS rolluik reparaties uit?

ROMASS repareert rolluiken door heel Nederland. Heeft u nu een storing aan uw rolluik in Eindhoven, Roosendaal, Den Haag, Rotterdam, Tilburg, Breda, Utrecht of Amsterdam? Voor ROMASS is dit geen probleem. Onze monteurs komen zo spoedig mogelijk naar u toe voor de rolluik reparatie.