Overheaddeur reparatie in Nederland

Snelle en professionele overheaddeur reparatie

Het is vervelend wanneer uw overheaddeur kapot is gegaan. Dit kan bijvoorbeeld gebeurt zijn doordat uw overheaddeur al heel lang mee gaat en regelmatig wordt gebruikt. Bij ROMASS bent u aan het juiste adres om uw overheaddeur weer te laten maken door een professionele monteur. ROMASS is werkzaam in heel Nederland en staat voor u snel klaar voor een reparatie van uw overheaddeur.

Overheaddeur reparatie

Bent u op zoek naar een monteur om uw overheaddeur te laten repareren? Voor een reparatie kunt u bij ROMASS 24 uur per dag en 7 dagen per de week terecht. Bijvoorbeeld wanneer uw overheaddeur niet meer open gaat. Dankzij ons uitgebreid netwerk van servicemonteurs is er altijd wel één bij u in de buurt, zodat we snel ter plaatse kunnen zijn. De monteurs van ROMASS zijn professioneel opgeleid om een reparatie uit te kunnen voeren aan elk type en merk overheaddeur.

De voordelen van ROMASS

Het maakt bij ROMASS niet uit van welk merk uw overheaddeur is, wie deze heeft geplaatst en hoe oud deze is, onze monteurs lossen uw probleem op en hebben gegarandeerd kennis van zaken. Verder kunnen we binnen twee uur bij u op locatie zijn. Wanneer u ons belt kunnen we de storing binnen twee uur oplossen. Met de reparatieservice van ROMASS bent u gegarandeerd van een goed eindresultaat. Daarnaast zijn wij al meer dan 20 jaar vakspecialist in het repareren van overheaddeuren. De monteurs van ROMASS worden om het half jaar bijgeschoold om kennis te nemen van de nieuwste technieken en modellen overheaddeuren. Tevens beschikken de monteurs over een servicebus waar een ruime voorraad aanwezig is van verschillende onderdelen waardoor bij 95% van de reparaties deze direct ter plaatse opgelost kunnen worden.

Meest voorkomende reparaties aan overheaddeuren

Door intensief gebruik van een garagedeur kan er schade ontstaan aan de deur wat een storing als gevolg kan hebben. De meest voorkomende storingen bij een overheaddeur zijn:

  • De deur gaat niet meer open
  • De deur gaat niet meer dicht
  • De torsie of trekveer is gebroken
  • Handzender werkt niet meer
  • De staalkabels zijn gebroken
  • De elektra werkt niet meer

Via de website kunt u snel en eenvoudig online een reparatie afspraak inplannen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om de afspraak te bevestigen. Voor meer informatie over de reparatie diensten van ROMASS kunt u terecht op onze website.