Op zoek naar passend werk met een loopbaancoach?

Je bent op zoek naar ander of nieuw werk, je hebt vragen over wat je nu eigenlijk echt wilt, je loopt vaak tegen dezelfde problemen aan in je werk waardoor je niet goed functioneert, je bent (gedeeltelijk) goed gekeurd door het UWV, je wilt voor jezelf beginnen of er speelt iets anders waardoor je wel een stuk coaching kan gebruiken. Want je kan niet elk wiel zelf uit vinden en soms hebben we hardnekkige blinde vlekken als het om onszelf gaat. En wanneer je een beperking of belemmering hebt, of je bent 50 geweest dan kan het echt heel moeilijk zijn om een werkplek te vinden waar jij je goed voelt. Gelukkig hoef je niet alles alleen te doen, een loopbaancoach kan je hierbij begeleiden.

Wat doet een loopbaancoach?

Een loopbaancoach helpt je in het hele proces van verkennen, ontdekken, bezinnen en zoeken.  Dat kan een heftig traject zijn maar inzicht is van groot belang bij het zoeken naar de perfecte baan of juiste beroep. Persoonlijke ontwikkeling is het startpunt van dit traject. Wanneer je doel is om sterker te worden zal je dit heel leuk vinden. Zonder goed zelfonderzoek zal werk zoeken niet effectief blijken. Schroom dus niet om de onderste steen boven te halen, ook niet wanneer deze een iets andere kleur heeft dan je had gewild. Openstaan voor het onbekende levert de beste resultaten op.

Het inschakelen van een loopbaancoach helpt!

Iemand die jou begeleidt in het hobbelige traject naar werk. Dat is fijn, zeker wanneer er de mogelijkheid is om in de tijd van arbeidsmarktbenadering je feedback en steun kan krijgen. Zoek jij iets dergelijks? Dan is loopbaancoach Zwolle wellicht iets voor jou. Woon je in Zwolle of omgeving en ben je op zoek naar iemand die het verschil kan maken in jouw loopbaan? Dan is het aan te bevelen eens vrijblijvend contact op te nemen met loopbaancoach Zwolle. Ze hebben ruime ervaring en hebben er plezier in om mensen te helpen in hun loopbaan. Geen loopbaanvraag is te gek. Meer weten? Neem dan contact op met één van de medewerkers.

loopbaancoach