Mindfulness voor een plezieriger leven

Je bent altijd gehaast, begint dingen te vergeten; iets wat echt niet bij je past. Er is weinig vrolijkheid meer in je leven en je vraagt je soms af waarmee je bezig bent, en of dit het nou is. Je bent prikkelbaarder en minder te genieten voor je omgeving. Het ging geleidelijk en je had een alibi want er rusten zoveel taken op jouw schouders. Werk, studie, kinderen, vakanties, sociaal leven, vrijwilligerswerk. Allemaal belangrijke zaken maar vergeet je jezelf onderweg niet? Ben je op zoek naar meer evenwicht in je leven en wil je graag de blijdschap terug? Je hoeft niet direct aan een therapeut of psycholoog te denken. Er is een veel makkelijkere weg en die is nog leuk ook, namelijk mindfulness.

Wat is mindfulness

In praktische zin is mindfulness een training van 8 bijeenkomsten met mensen met soortgelijke problemen als jij. Mensen die net als jij weer grip op hun leven willen krijgen. Het voordeel van een trainingsgroep is dat je ook van anderen leert. Bij mindfulness leer je weer beter contact te maken met je gevoel, je tastzin en de tijd waarin je leeft. Want je leeft maar één keer in het nu. Je traint jezelf vooral ook thuis want huiswerk hoort erbij en is cruciaal voor het effect. Denk dus niet met alleen de bijeenkomsten bezoeken klaar te zijn. Je houdt daarmee jezelf voor de gek. Er is werk aan de winkel! Als je wilt veranderen kost dat energie en tijd. Je krijgt er veel meer voor terug.

Een keer mindfulness proberen

Heb je oren naar deze beproefde methode gekregen? Heb je zin om het heft weer in eigen handen te nemen? Is het nu echt genoeg met je haastige leven en wil je het plezier weer ervaren? Neem dan eens vrijblijvend contact op met mindfulness Deventer. Zij hebben jarenlange ervaring en kunnen jou vertellen of mindfulness iets voor jou is en bij jouw problematiek past. Probeer het! Wat heb je te verliezen?

mindfulness Deventer