Mindfulness om je leven te verbeteren

Je weet het zeker; het moet anders. Doorgaan op dezelfde manier zal geen geluk of gezondheid opleveren. Je hebt het al jaren op dezelfde manier gedaan en het werk niet. Je bent moe, uitgeput, depressief of kan je moeilijk concentreren. Je bent altijd gehaast, moet nog van alles, bent met je volgende klus bezig of voelt je opgejaagd. Allemaal zaken die vragen om een verandering. Vanzelf zal het niet beter of anders worden. Het is aan jou om te veranderen. Maar veranderen is toch lastig? Ja, dat kan zeker lastig zijn wanneer je iets probeert af te leren. Maar wanneer je juist iets anders aanleert zal je merken dat het vrij makkelijk gaat. Hoe dan? Met mindfulness!

Mindfulness training werkt

Er zijn studies bekend waarbij de ervaringen van mensen die de training mindfulness hebben gevolgd, hebben aangegeven dat een gelukkiger leven bereikbaar is. Veel mensen hebben een ander leven terug gekregen. Mindfulness zorgt ervoor dat je heel bewust en in het nu, je taken doet en je leven leeft. Het klinkt simpel maar we zijn het verleerd. Toch is het iets om met een beetje investering van jezelf weer terug te krijgen. Mindfulness is een achtweekse training in een groep. De resultaten vallen en staan bij het doen van je (t)huiswerk. Nieuw gedrag moet inslijten en dat vergt oefening.

Je wilt het anders, zoek hulp bij mindfulness Zutphen

Heb je interesse om je leven anders te gaan leven? Of misschien wil je alleen gezonder door het leven? Mindfulness werkt. Geef het een kans en schrijf je in bij mindfulness Zutphen. Natuurlijk vindt er eerst een intakegesprek plaats waarin onderzocht wordt wat je wensen zijn, waar je tegenaan loopt en wat je anders wilt. Aan de hand daarvan wordt besloten of mindfulness iets voor jou is. Start je eenmaal in een training dan wordt er wel commitment van je gevraagd. Maar als je echt wilt veranderen is dat alleen maar logisch.

mindfulness