Loopbaanadvies als breekijzer

Wil je verdere ontwikkeling in je carrière? Heb je het gevoel stil te staan en biedt je werk geen uitdaging meer voor je? Ben je snel uitgekeken op werk? Heb je eigenlijk geen idee wat je nu eigenlijk wilt? Zou je het willen uitzoeken maar weet je niet hoe? Dan is er gerichte hulp om antwoorden te krijgen. Een loopbaanadviseur kan helpen antwoorden te krijgen op deze vragen. De antwoorden komen uit jouzelf maar in de weg ernaar toe word je begeleid door een professional. Je krijgt veel aangereikt maar doet het werk zelf.  Loopbaanadvies is voor iedereen. Jong of oud, ongeacht opleidingsniveau, zelfstandige of loondienstmedewerker. Voor niemand gaat de deur dicht.

Loopbaanadvies hoe werkt het

Loopbaanadvies bestaat uit een aantal gesprekken die tot doel hebben om een aantal zaken te verhelderen. Het gaat in eerste instantie om een (beter) zicht op jezelf te krijgen. Wie ben je, wat kan je en wat wil je? Heel simpel gezegd maar dit blijkt toch vaak moeilijker te beantwoorden dan je denkt. Het gaat om persoonlijke ontwikkeling, het gaat om zelfvertrouwen en zicht op jezelf zodat je te allen tijde jezelf kan aanbieden. Je weet wat je kan en wat je te bieden hebt en je durft daar zonder schroom over te vertellen. Mocht dat wat je wilt niet overeenkomen met je genoten opleiding of werkervaring dan is een aanvullende opleiding misschien het breekijzer voor jouw carrière. Is eenmaal helder welke kant je op wilt dan is het zaak de arbeidsmarkt te verkennen. Wat past bij jou en waar ga je dat zoeken? Uiteindelijk ga je solliciteren.

Waar vind ik loopbaanadvies

Loopbaanadvies is overal te vinden. Zoek op internet en het aanbod is groot. Uit eigen ervaring zou ik loopbaanadvies Zwolle aanraden. Zij hebben mij jaren geleden heel goed begeleid en ik pluk er nog steeds de vruchten van! Zoek vrijblijvend contact met ze en hoor wat zij voor jou kunnen betekenen. Ik zeg; doen!

loopbaanadvies