Investeren in je toekomst: loopbaancoaching

Op zoek naar werk? Eigen bedrijf opzetten? Weten wat nu eigenlijk het beste bij je past? Aan het solliciteren maar steeds nul op het rekest krijgen? Gedeeltelijk goedgekeurd door het UWV en niet weten hoe de weg terug te vinden naar de arbeidsmarkt? Allemaal situaties waarin je wel wat ondersteuning kan gebruiken. Vooral omdat de banen nog steeds niet voor het oprapen liggen en zelfstandigen ook vaak stoppen met hun bedrijfje. De arbeidsmarkt trekt nog steeds aan maar hoe maak je daar in jouw geval optimaal gebruik van? Je moet concurreren en wil goed voor de dag komen. Een loopbaancoach kan het verschil maken. Iemand die oog heeft voor jouw persoonlijke situatie, voor jouw persoon en de arbeidsmarktontwikkelingen. Iemand die jou kan helpen in de wirwar van mogelijkheden en misschien wel onmogelijkheden de goede weg te vinden.

Loopbaancoaching: een goede investering

Nog steeds heb ik baat van het loopbaantraject dat ik volgde bij een loopbaancoach. Ik dacht eigenlijk alles wel te weten over mezelf maar wanneer je uitgedaagd wordt om jezelf zo sterk mogelijk te presenteren is dat toch even andere koek. Het valt te trainen en te leren zodat het ongemakkelijke gevoel er af gaat. Wij zijn het als calvinistisch volk niet gewoon om onszelf aan te prijzen. Toch is dat de enige manier om gezien te worden in banenland. Door een loopbaancoach in te schakelen kreeg ik veel beter zicht op mijn kwaliteiten en bekwaamheden maar ook op mijn belemmerende overtuigingen en beperkingen. Het werd daardoor steeds helderder wat ik nu eigenlijk het liefst wilde. Dat resulteerde in de baan die ik voor ogen had. En nog steeds heb ik profijt van wat ik geleerd heb in die periode. Ik raad het iedereen aan!

Loopbaancoach Zwolle staat voor kwaliteit

Neem eens vrijblijvend contact op met loopbaancoach Zwolle. Zij hebben veel ervaring en kunnen iedereen met een loopbaanvraag begeleiden. Doe jezelf een lol en hoor wat zij voor jou kunnen betekenen!

loopbaancoach