Herstelling schuifpoort

Schuifpoorten worden bij veel firma’s als toegangsweg gebruikt voor personeel en goederen. Wanneer een schuifpoort defect is kan dit vervelende gevolgen hebben voor uw firma. Bedrijfsprocessen kunnen in gevaar komen wat vervelende gevolgen kan hebben. Wij van ROMASS Business begrijpen dat u bij een storing aan uw schuifpoort zo snel mogelijk een technieker op locatie wilt om de storing te herstellen. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor het aanmelden van een storingen. We sturen zo spoedig mogelijk een technieker naar u toe om de problemen op te lossen.

Herstelling schuifpoort

ROMASS Business is de herstel en onderhoudsspecialist voor alle merken en types schuifpoorten, industriepoorten en laad en lossystemen. Onze techniekers zijn professioneel opgeleid om alle merken en types schuifpoorten te kunnen onderhouden en herstellen. Daarnaast worden ze elk halfjaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen.  Om ervoor te zorgen dat firma’s zo min mogelijk overlast hebben van een kapotte schuifpoort beschikken onze techniekers over een ruime voorraad reserve onderdelen van alle merken.

Door de voorraad van reserve onderdelen waar onze techniekers over beschikken kunnen de meeste problemen direct ter plaatse worden opgelost. Kapotte of versleten onderdelen kunnen bij de meeste herstellingen direct worden vervangen. Hierdoor kan een schuifpoort in de meeste gevallen na de herstelling direct weer in gebruik worden genomen. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, wordt deze zo spoedig mogelijk besteld. Zodra het benodigde onderdeel is geleverd, sturen we een technieker naar u toe om het onderdeel te plaatsen.

De meeste problemen met een schuifpoort worden veroorzaakt door intensief gebruik en slecht onderhoud. Om de veiligheid van uw personeel, bezoekers en goederen te waarborgen is het wettelijk verplicht om schuifpoorten industriepoorten en laad en lossystemen te keuren en onderhouden voor een gecertificeerd onderhoudsbedrijf.

Een technieker inschakelen

Wil je een technieker inschakelen voor een schuifpoort herstelling? Ga dan snel naar de website van ROMASS Business. Op onze website vindt u een aanmeldingsformulier die u kunt invullen om een aanvraag in te dienen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen voor de herstelling. Een van onze vakkundige techniekers komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe om uw schuifpoort te herstellen.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.