Avond met vrienden

Een gezellige avond met vrienden is een hele goede manier om je zaterdag of zondag avond door te brengen. Het weekend geeft je de tijd om leuke dingen te doen en bij te komen van de week. Een avond door brengen met vrienden zorgt dat je weer helemaal opgeladen naar je werk kan maandag ochtend. Maar wat zijn jullie dingen om te doen tijdens zo’n avond met je beste vrienden en vriendinnen? Wij geven je een aantal tips!

 

Samen kokerellen

Een leuke manier om je avond vorm te geven is door allemaal te koken. Dus de ene vriend maakt een lekker soepje als voorgerecht, jij maakt een heerlijke lasagne als hoofdgerecht en een andere vriendin brengt zelfgemaakte chocolade mousse mee als toetje. Mocht je met meerdere mensen zijn, dan kan je de gangen natuurlijk ook met z’n tweeën maken in plaats van in je eentje. Je kan er ook voor kiezen om een persoon verantwoordelijk te stellen voor de drankjes van de avond. Zo kunnen jullie allemaal genieten van heerlijke gerechten, met maar een kleine moeite

 

Een bioscoop bouwen

De bioscoop is natuurlijk leuk en een film kijken op zo’n groot scherm is prachtig, maar een thuis bioscoop is ook een leuk idee. Leg overal lekkere kussens en dekentjes neer, zorg voor gezellige lichtjes en steek wat kaarsjes aan. Maar aller belangrijkste natuurlijk, de films! Zorg voor een grote diversiteit aan films, zodat jullie kunnen kiezen wat jullie op dat moment leuk vinden. Zorg ook nog voor lekkere hapjes zoals popcorn en chocolade.

 

Een avondje borrelen

Een lekker wijntje of biertje en heerlijk hapjes voor erbij. Je kunt de hele avond gezellig kletsen met je vrienden kunt zo echt bij komen van de drukke werkweek. Je kunt er ook kiezen voor een waterpijp bestellen. Je vindt hier wat waterpijp tips voor een geslaagde avond.