Alles voor het interieur reinigen van auto’s

Het interieur van een auto reinigen is net zo belangrijk als de buitenkant van een auto schoonmaken. Het komt namelijk nog wel eens voor dat er vuiligheden en vlekken in de auto ontstaan. Daarom is het reinigen in sommige situaties nodig, maar regelmatig onderhoud verlengt ook de levensduur van het interieur. Soms zijn de vlekken zo hardnekkig dat je ze er met een beetje water niet uit krijgt door bijvoorbeeld het morsen van koffie. Deze vlekken in de autobekleding hebben een speciaal reinigingsmiddel nodig. Voor de reiniging van autobekleding kan je bij Truckwash 1 terecht. Bij Truckwash1 zijn ze gespecialiseerd in het onderhoud van voertuigen, zowel exterieur als interieur. Het interieur van een wagen heeft veel te leiden door stof, zand, etensresten, drinkwaren maar ook door rooklucht en hondenlucht. En kijk je weleens onder de bank en de stoel? Daar hopen veel vuiligheden zich vaak op.

Speciale aandacht voor de autoramen

De autoramen schoonmaken kan je doen met producten van onder andere Great Lion en Smartwax. Deze merken hebben speciale glasreinigers die eenvoudig vet, vuil en andere verontreinigingen verwijderen. De producten hebben een sterke reinigende kracht met een streeploos resultaat. Hiermee heb je weer een kraakheldere ruit. Je kan prima zelf de autoruiten schoonmaken. Daarvoor hoef je niet per se naar een carwash of een wasbox. Dit is gewoon mogelijk met sterke reinigingsproducten uit het assortiment van Truckwash 1. Ze hebben werkelijk voor elk type oppervlak en onderdeel een reinigingsmiddel of speciaal poetsmiddel.

Bezoek Truckwash 1

Wil je meer informatie over Truckwash 1 of de producten van Truckwash 1 dan kan je naar truckwash1.nl/webshop surfen. Veel succes met je zoektocht!