Heeft u een rolluik storing?

Rolluik storing oplossen door de monteurs van ROMASS

Heeft u een rolluik storing? Dan is het tijd om je rolluik te herstellen. Het is erg vervelend als je rolluik het niet meer doet. Zo kan de rolluik niet meer naar beneden gaan of kan de motor het niet meer doen. In deze gevallen is een herstelling aan je rolluik nodig. Zelf de herstelling uitvoeren is niet veilig. Daarom is het raadzaam om je rolluik te herstellen door een opgeleide service technieker.

Er is geen levensduur te geven aan een rolluik. De levensduur hangt af van hoe vaak de rolluik gebruikt wordt, de mate van onderhoud en het gewicht van je rolluik.  Wanneer de rolluik nog niet 15 jaar oud is, is het vaak nog de moeite waard om je rolluik te laten repareren. Wanneer de rolluik wel ouder is dan 15 jaar, is het beter om een nieuwe rolluik aan te schaffen.

Rolluik herstellen bij ROMASS

ROMASS biedt rolluik herstellingen aan voor alle types en merken rolluiken, zowel elektrische rolluiken als garagerolluiken. Dankzij onze professionele techniekers kunt u vertrouwen op onze reparatieservice. Met ruim 20 jaar ervaring zal onze technieker er alles aan doen om de herstelling op te lossen.

ROMASS is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om jouw rolluik te herstellen zodat je snel weer verder kunt en zo min mogelijk hinder ondervindt.

Is jouw rolluik kapot en wilt u dat deze hersteld wordt? Maak een online afspraak op onze website.