4 redenen om te kiezen voor de bedrijfsdeuren monteur van ROMASS Business

Voor het verhelpen van storingen en het plegen van onderhoud aan je industriedeuren, docksystemen en toegangssystemen kun je terecht bij ROMASS Business. Uiteraard wil je van tevoren zeker weten dat je met het juiste bedrijf in zee gaat. Een professioneel bedrijf dat je snel en goed verder helpt. ROMASS Business is zo’n bedrijf, maar waarom je zou voor ons kiezen? Wij geven je 4 redenen.

1. Snelle service

Op onze website kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht om je storing aan te melden aan een van je installaties. Onze planning gaat er vervolgens mee aan de slag en zorgt ervoor dat de bedrijfsdeuren monteur zo snel mogelijk ter plaatse is.

Ben je in het bezit van een serviceovereenkomst? Dan zijn we binnen 2 uur ter plaatse om de storing te verhelpen. Bovendien beschikken onze monteurs over een ruime voorraad van onderdelen, waardoor bij 95% van onze klanten een storing of schade direct kan worden opgelost.

2. 20 jaar vakkennis

ROMASS Business kan bogen op maar liefst 20 jaar ervaring. Dat is vooral fijn, omdat er ontzettend veel verschillende merken en types toegangssystemen zijn.

Je bent er bij ons van verzekerd, dat er een bedrijfsdeuren reparateur langs komt met veel ervaring. Die ervaring zorgt ervoor dat er genoeg vakkennis in huis is om alle denkbare probleemsituaties te verhelpen en periodiek onderhoud grondig uit te voeren.

3. Alle merken en types

Zoals vermeld, zijn er ontzettend veel soorten bedrijfsdeuren, docklevellers en toegangshekken. Niet elk deurenbedrijf zal verstand hebben van al die types en merken. bovendien heeft ook niet elk bedrijf de benodigde onderdelen op voorraad voor al die verschillende merken. ROMASS Business heeft dat wel, onze monteurs weten niet alleen veel van al die verschillende soorten en merken, zij beschikken ook over de juiste onderdelen (zoals motoren, torsieveren en handzenders)

4. VCA-gecertificeerde monteurs

Wij werken uitsluitend met VCA-gecertificeerde reparatie- en servicemonteurs. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) checklist Aannemers en is bedoeld om dienstverlenende bedrijven veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen.

Reparatie- en/of onderhoudswerkzaamheden zijn dus in vertrouwde handen bij onze monteurs.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Je kunt bij ROMASS Business niet alleen terecht voor een eenmalige servicebeurt of reparatie van je bedrijfsdeuren, maar ook voor een onderhoudscontract. Met een serviceovereenkomst draag je het beheer van je toegangssystemen over aan ons. Wij zorgen ervoor dat je één keer per jaar een preventieve onderhoudsbeurt en wettelijke keuring ontvangt. Hiermee voldoen je toegangssystemen niet alleen aan alle wettelijke eisen, maar zijn ze ook nog eens een stuk veiliger. Ook wordt de kans op storingen verminderd.

Mocht je nog meer redenen nodig hebben, kijk dan op www.business.romass.nl