Vernietigen harde schijf

Vernietigen harde schijfWist u dat er mensen zijn die hun eigen harde schijf vernietigen met een hamer? Helaas blijft dan alsnog de informatie op de schijf staan. Daarom hebben wij een handige methode bedacht waarmee wij u harde schijf kunnen vernietigen. Deze wordt bij ons in een soort van shredder gedaan, waarna de harde schijf in kleine stukjes metaal en kunststof wordt verpulverd. Deze stukjes kunststof en metaal kunnen worden hergebruikt, wat ook nog eens goed is voor het milieu.

Vernietigen harde schijf

Het vernietigen van een harde schijf is iets wat met beleid moet worden gedaan. Heeft u bijvoorbeeld een grote hoeveelheid harde schijven die u wilt laten vernietigen, dan kunnen wij ook daarin zeker wat voor u betekenen. Wij hebben namelijk containers tot onze beschikking die wij veilig kunnen afsluiten. Hierdoor kunt u uw IT apparatuur afvoeren, zonder dat het bij u in de weg blijft staan en zonder dat uw oude data op straat komt te liggen. Er zijn namelijk ook wel eens mensen die hun oude computer bij het oud vuil zetten, waarna iemand anders denkt dat hij er wel wat aan heeft. Mocht hier informatie op staan die eigenlijk alleen voor u bestemd is, zoals inloggegevens van belangrijke websites zoals uw DigiD of andere belangrijke documenten waarmee fraude gepleegd kan worden, is het verstandig dat wij u helpen uw harde schijf vernietigen.

Harde schijf vernietigen

Wilt u meer informatie over onze diensten? Wij helpen u graag op weg om ervoor te zorgen dat er met beleid wordt omgegaan met uw gegevens. Vraag meer informatie aan over het vernietigen van uw harde schijf!