Uw snelroldeuren verplicht keuren?

Om als bedrijf te voldoen aan alle gestelde wettelijke normen en eisen moet u uw snelroldeuren verplicht keuren en onderhouden. De wetten en eisen stellen dat snelroldeuren minimaal een keer per jaar onderhouden en gekeurd dienen te worden.

Waarom moet je je snelroldeuren verplicht keuren?

Door je snelroldeuren te laten keuren kunnen veelal ongelukken voorkomen worden. Doordat ondeugdelijke onderdelen vervangen en afgekeurd worden blijft de snelroldeur veilig in het gebruik voor de werknemers. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksintensiteit en gebruiksomgeving van de snelroldeuren kun je ervoor kiezen hoe vaak je je snelroldeuren wilt laten keuren.

VCA-gecertificeerde monteurs

Keuringen van ROMASS Business geschieden altijd door VCA-gecertificeerde monteurs. De VCA-certificatie is bedoeld om dienstverlenende bedrijven veiliger te laten werken. Een onderdeel van de VCA is het herkennen en voorkomen van onveilige situaties. Tevens zijn alle technici van ROMASS Business hoogopgeleid en worden ze regelmatig bijgeschoold. Hierdoor zijn vakkundige reparaties, onderhoudsbeurten en keuringen gegarandeerd, zodat je er zeker van bent dat je snelloopdeuren altijd in goede staat verkeren.

Voordelen van ROMASS Business

  • ROMASS Business is al 20 jaar vakspecialist
  • Voor alle types en merken industriedeuren en docksystemen
  • Jaarlijks duizenden onderhoudsbeurten en keuringen
  • Keuringen en onderhoudsbeurten geschieden altijd volgens de wettelijke richtlijnen
  • Verkleint de kans op storingen