Scherm reparatie iPhone

Scherm reparatie iPhone

ben jij zo een pechvogel die een scherm reparatie iPhone nodig heeft? Zoek dan niet verder en lees dit artikel even door. De Telefoon Reparatie Winkel heeft namelijk een snelle en eenvoudige oplossing voor je. Als een scherm reparatie iPhone in Antwerpen wilt laten uitvoeren moet je op zoek naar  een reparatie winkel bij jou in de buurt. Nu heb je geluk want je kan ons vinden in Antwerpen | Deurne. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het professioneel en snel repareren van iPhone schermen. Dit duurt bij ons ongeveer 30 tot 60 minuten en terwijl wij jou iPhone scherm repareren kan jij meekijken en een kopje koffie nuttigen. Zo zie je precies wat we met jou toestel doen en hoef je je niet te vervelen.

Een iPhone reparatie Antwerpen zonder afspraak

Omdat wij alles op voorraad hebben en ontzetten snel zijn ben je bij ons zo aan de beurt. Je mag een afspraak maken, zodat je helemaal niet in de rij hoeft te staan. Ben je dat vergeten of ben je na het ongelukje direct naar ons gekomen? Geen stress, je bent zo aan de beurt. Na het repareren van jou iPhone kan je hem testen en als je helemaal tevreden bent kan je afrekenen en krijgen van ons een factuur via de e-mail. Is de iPhone reparatie Deurne zakelijk dan kan je hem ook later betalen.

2 jaar garantie op een scherm reparatie

Na een scherm reparatie van jouw iPhone krijg je bij ons 2 jaar garantie als je hebt gekozen voor een origineel scherm. Kies je voor een compatible (namaak) dan geven wij maar 3 maanden garantie. Er ins namelijk een groot verschil in kwaliteit en prijs. We gaan er ook altijd vanuit dat de compatible scherm maar 3-6 maanden mee gaan. Wij zullen je dan ook altijd de originele aanraden. Ben je nieuwsgierig? kom dan eens langs in onze winkel aan de Herentalsebaan 122 in Deurne. We helpen u graag.