Professionele uitstraling met bedrukte bekers

Soms is het fijn dat je alles tegenwoordig kunt bedrukken. De kracht van reclame is immers herhaling, mensen moeten steeds opnieuw jouw logo zien om te denken van hé, dat ken ik. Dan gaan ze denken waarvan ze het kennen en voor je het weet heb je er een klant bij. 

Evenementen of barbecues vragen om plastic bestek en wegwerpservies

Bij bijvoorbeeld een bedrijfsevenement of een bedrijfsbarbecue is het ontzettend leuk als je de koffiebekers laat bedrukken. De plastic koffiebekers bedrukken lijkt onzin maar het heeft zoveel effect. Je verwacht niet dat de standaard koffiebeker een opdruk heeft en zo blijft men het onthouden.

Zodra er bijvoorbeeld klanten komen op de barbecue zul je de koffiebekers aan hun kunnen verstrekken, vaak nemen zij iemand mee die het bedrijf niet kent en zo leren ook zij alles kennen. Nou is een bedrijfsbarbecue natuurlijk altijd handig als het gaat om marketing, maar als je overal het logo op drukt krijg je een patroon. Naast de bekers is het op een bedrijfsbarbecue ook zeker handig om gebruik te maken van plastic bestek.

Niet alleen plastic bestek maar ook ander wegwerpservies kun je gemakkelijk vinden bij disposable direct, zij verkopen allerlei soorten servies, bekers en bestek waarmee jouw feest tot een echt feest word gemaakt. De producten worden geleverd op aantal naar wens en kunnen bedrukt worden.