Onderhoud overheaddeur

Om u bedrijfsprocessen te waarborgen is het van belang dat uw overheaddeuren zo weinig mogelijk kapot gaan. Overheaddeuren worden vaak intensief gebruikt, waardoor slijtage een veelvoorkomend probleem kan vormen. Niet alleen het materiaal van de deur kan slijten ook de elektrische systemen. Het is daarom van belang dat deze problemen tijdig opgemerkt worden en opgelost worden door middel van onderhoud.

Door periodiek onderhoud te laten uitvoeren voorkomt u problemen met uw overheaddeur. Hierdoor kan een monteur tijdig het probleem achterhalen en ook gelijk oplossen en kunnen uw bedrijfsprocessen gewaarborgd worden. Ook is het wettelijk verplicht om uw deuren te onderhouden en te keuren. Zoals in de NEN-EN normering en CE markering.

ROMASS Business biedt serviceovereenkomsten die aansluiten op uw wensen van uw organisatie. Met deze serviceovereenkomsten heeft u de mogelijkheid om uw deuren te laten keuren volgens de wettelijke verplichtingen en te laten onderhouden om storingen te voorkomen. Ook kunt u gebruik maken van onze storing dienst en zal er zo snel mogelijk een monteur komen om de storing te verhelpen.

ROMASS Business is dé reparatie en onderhoudsspecialist voor alle types en merken overheaddeuren en docksystemen. Als totaalleverancier zorgen wij ervoor dat uw overheaddeuren en docksystemen altijd werken en goed onderhouden zijn. Wanneer ze niet werken zijn wij snel ter plaatse om de installatie te repareren. Dankzij de slimme systemen van ROMASS Business weten we wanneer er een storing is nog voor u hier last van ondervindt.

Voor meer informatie over onderhoudsbeurten en keuringen ga naar onze site.