Loopbaancoaching in Zwolle

Wie op zoek is naar (ander) werk weet dat het over het algemeen niet makkelijk is om je koers te bepalen en je doel te behalen. Zolang je niet duidelijk voor ogen hebt wat je wilt zul je waarschijnlijk in sollicitatiebrieven en/of –gesprekken niet als de ideale kandidaat over komen. Jezelf verkopen lukt alleen wanneer je helder voor ogen hebt wat je wilt en wat je te bieden hebt. Sommige mensen hebben dat hun hele leven al op de rit, anderen lukt het maar niet om erachter te komen wat ze nu werkelijk willen. Dan is er ook een groep met een achterstand tot de arbeidsmarkt door bijvoorbeeld een gebrek of handicap. Wat je situatie ook is; er is altijd hulp. In deze blog lichten wij loopbaancoaching toe, een loopbaancoach kan je de helpende hand bieden.

Waarom een loopbaancoach inschakelen

Een loopbaancoach kan iedere werkzoekende helpen om richting te bepalen, doelen te formuleren en de arbeidsmarkt te bestormen. Een loopbaanvraag vraagt om gedegen (zelf)onderzoek en daarom is het van belang dat daar in het traject aandacht aan wordt besteed. Ook wanneer je een helder zelfbeeld hebt zul je merken dat veel zaken verborgen waren gebleven als er geen hulp was geweest. Centraal staan de vragen ‘wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik’. Om daar antwoord op te krijgen is het soms nodig diep te graven. Dat kan wel eens op weerstand stuiten en dan is het de kunst om door te zetten. Uiteindelijk betaalt de inspanning zich dubbel en dwars terug.

Loopbaancoaching in Zwolle

Mocht je twijfelen of loopbaancoaching iets voor jou is schroom dan niet om eens vrijblijvend contact op te nemen met loopbaancoach Zwolle. Zij kunnen je vertellen over hun aanpak, hun expertise en ervaringen en meer in het bijzonder wat ze voor jou kunnen betekenen. Ik kan het in ieder geval alleen maar aanbevelen want sinds ik begeleid ben geweest door een loopbaancoach heb ik mijn pad én baan gevonden. Het is geen weggegooide investering.

loopbaancoach