Loopbaanadvies voor een degelijke verandering in je loopbaan

We hebben de arbeidsmarkt met ons mee. Maar hoe maak jij daar het beste gebruik van? Ben je op zoek naar werk, ander werk, een andere werkgever, of nieuwe uitdaging in je carrière? Of ben je (gedeeltelijk) goedgekeurd door het UWV en moet je je weg terug zien te vinden op de arbeidsmarkt? Hoe pak je dat aan? Kleine vragen maar antwoorden zijn soms lastig te vinden in je eentje. En werk is belangrijk. Het is een groot deel van je leven en dan is het van belang dat je je prettig voelt, dat je iets doet wat voor jou nuttig is en waarde heeft. Je moet het vol kunnen houden en niet snel verveelt raken. Voor sommige mensen is het juist belangrijk dat er perspectief is; zicht op persoonlijke groei. Iedereen heeft zijn eigen zwaartepunt. Hoe kom je erachter wat het jouwe is en hoe ga je het aanpakken om je doel te bereiken? Via loopbaanadvies!

Wat is loopbaanadvies

Loopbaanadvies is niets anders dan loopbaancoaching of loopbaanbegeleiding. Soms wordt de term loopbaanadvies bij voorkeur gebruikt binnen grote organisatie die actief met personeelsbeleid bezig zijn. Je moet je voorstellen dat het bij loopbaanadvies eigenlijk om drie dingen gaat. In de eerste fase van de gesprekken en het huiswerk ligt de focus op het verhelderen van wie jij bent, wat je kan en wat je te bieden hebt. Uiteraard wordt dit flink uitgediept zodat dit goed verankert raakt. De volgende stap is het uitzoeken waar je met jouw kwaliteiten, mogelijkheden en wensen zou willen werken. En als laatste leer je effectief op zoek te gaan naar die begeerde baan. In loondienst of als zelfstandige. Dat maakt niet uit.

Waar vind ik een loopbaanadviseur

Probeer het eens loopbaanadvies Zwolle. Ik heb er zelf goede ervaringen aan overgehouden. Het kan best pittig zijn maar uiteindelijk heb ik er een goed zicht aan mezelf aan overgehouden waar ik nog steeds profijt van heb. Investeer in jezelf en neem vrijblijvend contact op met loopbaanadvies Zwolle!

loopbaanadvies