Kras op auto verwijderen zonder voorbehandeling

Kras op auto, maar geen zin om naar een autoschadeherstelbedrijf te gaan? Spuiten te duur? Het gebeurt velen. De schade is klein maar te groot om te laten zitten. Niet behandelen betekent grotere schade door roest.  Maar naar een herstelbedrijf gaan kost je al snel 3 à 4 honderd euro. En daar is de schade net weer niet te groot voor. Tot een aantal jaren geleden waren er vele thuiskits op de markt waarmee je zelf het probleem kon oplossen. Maar het resultaat was vaak lelijk; je kon goed zien dat er ‘geprutst’ was aan de lak. De zelf oplossende ingreep was vaak ook ingewikkeld. Maar er is nu een handige oplossing? Een methode die zelfs met twee linker handen is uit te voeren.

Kras op auto en nu

Vanaf nu kunt u zelf auto krassen verwijderen. Vanuit uw luie stoel bestelt u via internet het handige product. Een instructievideo laat u zien hoe gemakkelijk het is. U surft naar de webshop en via uw ingevoerde kenteken wordt de kleur van de lak bepaald. U ontvangt een stickervel in de juiste kleur waarmee u de kras te lijf gaat. Het kost u niet meer dan een aantal minuten en het resultaat is verbluffend! De sticker is onzichtbaar en uw auto is weer 100% beschermd tegen weersinvloeden. Geen ingewikkelde procedures en toch een geweldig effect.

Krassen verwijderen gemakkelijker dan ooit

Krassen verwijderen was nog nooit zo makkelijk. Bestel nu het product online en probeer deze nieuwe techniek. Bekijk online de instructievideo door op de link in de webshop te drukken. Geen lelijke krassen meer en geen ingewikkelde reparaties. Dit nieuwe product is uniek in zijn soort! Niet behandelen is geen optie en de auto laten spuiten nogal over de top voor een krasje. En laten we eerlijk zijn; onze auto is al lang geen heilige koe meer en bijna niemand heeft nog een perfecte onbeschadigde auto. Met alle drukte heb je al snel een kras.

kras op auto