Haal alles uit je Xbox met Xbox Live Gold

Xbox Live is een dienst van Microsoft voor de Xbox One, Xbox 360, Windows en Windows Phone. Daarmee is het een zeer uitgebreide dienst waarvan je nagenoeg overal gebruik van kan maken. Neem je een Live Gold abonnement dan kan je spelen met gamers uit alle werelddelen. En dat is nu net het leuke van gamen; contact met anderen, relaties opbouwen en misschien wel mensen in real life ontmoeten. Er zijn nogal wat relaties ontstaan door het online gamen. Natuurlijk is het geen datingsite maar het is voor sommigen een leuke bijkomstigheid.

Het unieke van Xbox Live

Het mooie van Xbox Live, in tegenstelling tot andere aanbieders als PlayStation of Nintendo, is dat je al voor heel weinig geld een klein abonnement kan kopen. Maar ook voor de die hards zijn er passende abonnementen. Wil je zonder zorgen onbeperkt gebruik maken van de diensten van Microsoft dan neem je een abonnement voor een jaar. Xbox Live Gold 3 maanden is daar een mooie tussenvorm in. Handig wanneer je bijvoorbeeld weet dat je over een aantal maanden veel minder tijd hebt om te gamen.

Voordelen van het abonnement

Krijg exclusieve ledenkorting op geselecteerde games in de Xbox game store met je Xbox Live Gold lidmaatschap. Het enige wat je nodig hebt is een Gold Lidmaatschap en je krijgt tot wel 75 % korting op games in de Xbox Store. Ook krijg je elke week nieuwe aanbiedingen op geselecteerde games op je Xbox One console én in de Xbox Store. Elke twee weken krijgen Xbox Live Gold leden exclusief toegang tot een speciaal uitgekozen selectie van Xbox Games en die je helemaal gratis kunt spelen! En met de online multiplayer beleef je bijvoorbeeld mooie wedstrijden. Maar ook kan je daar contacten leggen en chatten terwijl de game voor anderen gewoon doorloopt. Om een lang verhaal kort te maken een abonnement is zeker de moeite waard!

Xbox Live Gold 3 maanden