Dakbeplating laten aanbrengen

U zoekt dakbeplating maar de vraag is welke. Waar moet de beplating aan voldoen? Moet het ook isoleren? Welke platen passen esthetisch het beste bij het gebouw? Welke eisen stelt u aan het dak? Moet het lichtdoorlatend zijn? Tijd om u goed te oriënteren, de keuze in dakbeplating is namelijk erg groot. Dakplaten worden niet alleen op schuren gebruikt. Ook industriële gebouwen hebben meestal dakplaten liggen. Maar ook minder voor de hand liggende gebouwen kunnen gedekt worden met dakplaten. Bijvoorbeeld een aanbouw aan uw huis. Maar ook in woningbouw en renovatie worden de platen steeds vaker toegepast. Het voordeel boven bijvoorbeeld dakpannen kan een afwijkende hellingshoek zijn.

Dakbeplating voor een mooie uitstraling

Dat ook een dak er mooi uit moet zien is evident. Zoek daarom dan ook de juiste platen voor uw project. Uiteraard is de warmte-isolatie van belang bij uw keuze maar ook de uitstraling. Modern, zoals het trapeziumprofiel of golfprofiel of meer traditioneel zoals het dakpanprofiel. Voor stallen en hallen is een zogenaamd knikdak een goede optie. Deze wordt in een keer geknikt en gelegd. Deze isolerende platen worden vaak gebruikt in renovatiebouw bij asbestsanering of bij nieuwbouw in de agrarische sector. Lichtplaten zorgen voor een aangename (werk)ruimte voor mens en dier en zijn ook makkelijk toepasbaar. Dakbeplating kan snel worden aangebracht. Een mooi effect in korte tijd.

Dakbeplating laten aanbrengen

Bent u opzoek naar een specialist om dakbeplating te laten aanbrengen? Wellicht is EG Assembly dé specialist die u zoekt. Het bedrijf heeft een ruime ervaring in de bouw met betrekking tot dakplating. Sinds 1992 is EG Assembly actief in de agrarische- en industriële sector, door de jarenlange ervaring en vakkundig personeel brengen zij elke klus tot een geweldig eindresultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met één van de medewerkers van EG Assembly.

dakbeplating