Cedge Meubel boekenkasten

Men kan tal van Cedge Meubel boekenkasten kopen bij onze webwinkel. Daar bij Cedge Meubel vindt men alles wat betreft robuuste producten zoals industriële tafels, maar ook de lampen die erbij horen en al het andere dat in een stijlvolle woonkamer hoort. Heeft men een overvloed aan boeken en wil men die niet in een saaie rechte kast plaatsen. Dan kunt u een boekenkast aanschaffen die een display heeft voor de rijen met boeken die u erop kwijt wilt.

Verder zijn er nog andere robuuste opbergkasten die in aanmerking komen om spullen in op te slaan. Zo kan men tijdschriften kwijt onder een TV meubel dat midden in een kamer staat. Het bovenste vlak is dan bedoeld voor het scherm, de monitor of de beeldbuis. Daaronder zijn planken waarop schriften en magazines gelegd kunnen worden. Als men een dichte kast wil kan men bij Cedge Meubel ook een dressoir nemen.

TV meubels die robuust zijn

Naast de vele boekenkasten die Cedge Meubel aanreikt kan men zorgen dat men een prachtig TV meubelstuk in huis haalt. Deze zijn bijzonder robuust en passen in een industriële setting. Ze zijn vervaardigd van dik hout dat aan elkaar is gekoppeld met een metalen constructie. Zo bestaat het uit gelakt steigerhout dat in een buizenframe van aluminium is geplaatst dat doet denken aan de metalen frames uit een machinekamer of een fabriek. Een dressoir kan ook gebruikt worden om een TV of een monitor op te plaatsen. Cedge Meubel levert de producten die men in huis kan gebruiken.

Tafels die er industrieel uitzien

Bij een goede boekenkast van Cedge Meubel horen natuurlijk ook nog tafels die er industrieel uitzien. Zo zijn er salontafels die geschikt zijn in een woon- of loungeruimte. Daarop kan een afbak gezet worden. Een boek of een tijdschrift misstaat ook niet en zo kunnen er glazen met onderzetters op terecht. Cedge Meubel kan zodoende een woning qua stijl geheel doen veranderen met de juiste boekenkasten en tafels.