iPhone reparatie Bergen op Zoom

iPhone reparatie Bergen op Zoom

Heb je net je iPhone laten vallen en ben je op zoek naar een bedrijf dat jou iPhone vakkundig en snel kan repareren? Google dan is op iPhone reparatie Bergen op Zoom. Je zal zien dat je dan bij de Telefoonreparatiebus uit komt. Ik heb mijn iPhone hier 2 maanden geleden laten repareren en ben er nog elke dag blij mee. Ik was namelijk in de veronderstelling dat mijn iPhone echt helemaal kapot was. Nadat hij van de trap af was gevallen deed hij helemaal niks meer. In het scherm zatten erg veel barsten en in de glazen achterkant ook. Ik koppelde hem aan mijn computer maar helaas geen teken van leven. Daarboven op kwam nog dat ik geen back-up had en heel bang was dat ik al mijn gegevens kwijt was. Ik begon dus met mijn online speurtocht naar een bedrijf die mijn iPhone reparatie in Bergen op Zoom kon uitvoeren. Gelukkig kan ik snel in contact met Kevin van de Telefoonreparatiebus en hij stelde voor mijn iPhone X te onderzoeken of hij nog te repareren was. We hebben direct nog een afspraak gemaakt voor de volgende dag.

De Telefoonreparatiebus komt je iPhone repareren voor jouw deur

Ik wist ook niet dat ze een iPhone X reparatie bij mij voor de deur konden uitvoeren, maar dat is dus wel het geval. Lekker makkelijk! Zoals afgesproken stond de volgende dag een busje van de Telefoonreparatiebus bij mij voor de deur. De monteur belde mij een half uur van te voren dat hij onderweg was. erg netjes! Ik gaf mijn iPhone X mee en met een goed uur had ik hem helemaal gerepareerd terug. Ergens was ik helemaal verbaast want ik dacht dat hij niet meer te maken was. Gelukkig hebben die mannen van de Telefoonreparatiebus er erg veel verstand van. Na de reparatie kon ik makkelijk afrekenen middels een Tikkie. Het was erg prijzig, maar de prijzen staan op de website en worden voor de reparatie met je besproken. Ze werken netjes, open en transparant. Ik mocht zelfs meekijken met de reparatie. Alleen moest ik thuis werken en zal ik midden in een video gesprek.