Poort herstelling Gent

Poort herstelling Gent

Is je poort kapot en woon je in de omgeving van Gent? Dan heeft ROMASS de juiste techniekers voor je om jouw poort te herstellen. Onze professionele techniekers lossen de storing aan je poort binnen twee uur op. Online kan je de storing aanmelden of via de telefoon. Dan zorgen we ervoor dat we de meest geschikte technieker naar je toe sturen. Wij zijn 24/7 bereikbaar. 95 % van de herstellingen wordt ter plaatse direct opgelost.

Meest voorkomende problemen met een garagepoort?

Door intensief gebruik en slecht onderhoud, wordt de kans op een interventie vergroot. De meest voorkomende problemen met een poort zijn:

  • Motor werkt niet meer
  • Handzender is kapot
  • Veren zijn gebroken
  • Staalkabels zijn gebroken
  • Gaat niet meer open of dicht

Om in de toekomst problemen met een poort te voorkomen adviseren onze poort hersteller om jaarlijks poorten te laten onderhouden. Door jaarlijks onderhoud aan poorten blijven de poorten in topconditie waardoor de kans op een interventie wordt verkleind. Daarnaast zorgt jaarlijks onderhoud er ook voor dat de levensduur van je poort wordt verlengd.

Poort met schade in Gent?

Bij ROMASS kunt u 24 uur per dag 7 dagen in de week terecht om een technieker in te schakelen voor schade aan je poort te herstellen. Bijvoorbeeld wanneer de veren van jouw poort niet meer werken. ROMASS heeft een uitgebreid netwerk aan servicetechniekers, hierdoor zijn wij altijd snel op locatie. Onze techniekers beschikken over de benodigde certificaten en zijn uitstekend bijgeschoold om alle types en merken te kunnen herstellen. Verder hebben onze techniekers al meer dan 20 jaar expertise in het herstellen van elk type en merk poort. Daarnaast worden ze om het halfjaar bijgeschoold om kennis te nemen van de laatste nieuwe modellen poorten en technieken.

Ben je niet woonachtig in de omgeving van Gent? Geen probleem. Wij herstellen poorten in heel België.