Kanteldeur slot vervangen

De kanteldeur is tot op heden de meest gebruikte garagedeur. Deze deuren zijn snel te plaatsen, uitvoerbaar in veel varianten en beschikken over veel gebruiksgemak. Daarnaast geeft een kanteldeur vaak toegang tot een garage of woonhuis. Om ervoor te zorgen dat uw kostbaarheden goed beveiligd zijn achter een kanteldeur, adviseert ROMASS om een goed werkende kanteldeur slot te monteren. Als u al over een kanteldeur slot beschikt maar functioneert deze niet meer goed, kunt u het beste de kapotte kanteldeur slot vervangen. Hiermee verkleint u de kans op inbraak. U wilt natuurlijk niet de kanteldeur beschadigen tijdens het vervangen van het slot, laat het slot daarom vervangen door een erkende monteur van ROMASS. ROMASS is heel het jaar beschikbaar om uw kanteldeur slot te vervangen.

Hoe kunt u een kanteldeur slot vervangen?

Om eventuele gevaarlijke situaties te voorkomen tijdens het vervangen van een slot, adviseren we om een VCA-gecertificeerde technieker in te schakelen. Onze monteurs hebben ervaring met het creëren van een veilige werkomgeving, niet alleen voor zichzelf maar ook voor de klant. De ervaren monteurs van ROMASS staan altijd voor u klaar om te helpen met een slot vervangen. Ze zijn professioneel opgeleid waardoor ze elk probleem kunnen oplossen dat u maar kunt bedenken. Daarnaast worden ze elk jaar twee keer bijgeschoold op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sloten. De monteurs beschikken over een servicebus met een ruime voorraad aan reserveonderdelen van alle types en merken deuren, zoals sloten, handzenders, staalkabels, loopwielen en nog meer. Door de 20 jaar ervaring kunnen de monteurs snel achterhalen wat voor merk en type slot er op de deur bevestigd moet worden.

Kanteldeur slot vervanging aanmelden op website of telefonisch

Wilt u uw kapotte kanteldeur slot vervangen? Op onze website kunt u binnen een paar minuten een reparatie aanmelden. Doorloop de verschillende stappen in het formulier om een aanvraag in te dienen, zoals het invullen van uw gegevens of wat de storing is. Zodra wij de aanvraag ontvangen hebben nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak in te plannen. Nadat de afspraak gemaakt is ontvangt u hiervan een bevestigingsmail met een afspraaknummer. Het is aangeraden om dit goed te bewaren. Het enige wat u daarna hoeft te doen is wachten op een van onze ervaren monteurs die uw kanteldeur slot komt vervangen.

Voor meer informatie over de diensten van ROMASS kunt u terecht op onze website of neem contact met ons op. U kunt ons bereiken op het nummer: 085-7822730.

Related posts